Forside Baggrund

Så er Spotify live i Danmark 


Velkommen til Spotify


Endnu et kapitel er skrevet indenfor verdenen af streaming musik. Spotify er nu tilgængelig i Danmark.


De øvrige streaming tjenester i Danmark (TDC Play, YouSee Play og Wimp) har i dag fået selskab af endnu en udbyder på det marked.


Det er Spotify, der startede i Sverige for nogle år siden og senere er bredt sig til andre europæiske lande samt USA. Musikken streames via internettet til computer, radio eller mobil enhed.


“Vi er begejstrede over at bringe Spotify til Danmark og over at samarbejde med partnere som Sonos for at nå vores mål om at gøre hele verdens musik tilgængelig for alle, så de kan nyde den når som helst og hvor som helst de ønsker.? fortælle Öjje Holt, Nordisk MD i en pressemeddelese.


 


Millioner af numre


Der er adgang til millioner af musiknumre. Spotify angiver ikke præcis hvor mange, men fortæller at der kommer 10.000 nye numre til hver dag og skulle man lytte hele samlingen igennem – fra ende til anden – ville det tage 34 år.


Dog mangler endnu en del af de danske udgivelser i samlingen, de forventes at dukke op her inden for de næste uger.


 
Sonos PLAY:3 musikafspiller (læs anmeldelse)


Integration med Sonos og Squeezebox


Har du Sonos’ trådløse HiFi-system, er det nemt at integrere Spotify i alle hjemmets rum.


Eksisterende Sonos-kunder kan oprette abonnement på Spotify Premium, og derefter blot tilføje Spotify fra menuen “More music” på enhver Sonos controller.


Problemer med Spotify på Sonos? Se her!


Har du Logitech Squeezebox Radio eller Touch er der også indbygget adgang til Spotify her. Brugere af Squeezebox Duet må dog igennem installation af 3.parts plugin, se Squeezebox Community


 


3 abonnementer


Spotify tilbyder både streaming musik gratis, betalt af reklamer imellem numrene, samt forskellige abonnementer.


Det mellemste abonnement koster kr. 49/måned, og det fjerner reklamerne og der kan lyttes ubegrænset. Det største abonnement koster kr. 99/måned og giver bedre kvalitet, lytning fra mobile enheder samt muligheden for at lytte med offline (hente musik og playlister ned).


 


 


Kun registrering via Facebook


Spotify har desværre solgt deres sjæl til Facebook. Hvor det tidligere var muligt blot at oprette en Spotify-konto, så er login nu kun muligt via en Facebook konto.


Det betyder samtidig at har du ikke Facebook, og heller ikke ønsker en konto i det sociale univers, så er Spotify desværre også ‘no go’.


Link til Spotifys hjemmeside


 


 Spotifys hjemmeside er på Engelsk, også på den danske del.


 

Annonce:
Forrige artikelSådan fungerer Apples Siri i virkeligheden
Næste artikelApples store iOS5-opdatering er kommet
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.