Forside Nyheder

Sådan fungerer Apples Siri i virkeligheden

 
Siri er den største nyskabelse i iPhone 4S, men funktionen virker desværre kun på engelsk, tysk og fransk.


 


To nye YouTube-videoer viser Siri i aktion på iPhone 4S. Tjek dem her og fortæl os om du er imponeret.


I Apples egen demonstrationsvideo lader Siri, den virtuelle personlige assistent i iPhone 4S, til at forstå stort at alt, hvad du spørger den om eller beder den om at udføre. Nu begynder der, at dukke videoer op, der viser hvordan Siri håndterer opgaverne i den virkelige verden.


Det engelske magasin, Stuff, har uploadet nedenstående video, hvor de spørger Siri om et væld af forskellige ting, og umiddelbart lader mobilen til at klare det hele uden problemer. Vi ser endda, at Siri snakker med fin britisk accent.


  


Er du nysgerrig efter at finde ud af, hvordan Siri reager hvis du fortæller, at du er forelsket i den? Tjek nedenstående video.


  


Siri virker kun på engelsk, tysk og fransk, men her på Recordere.dk glæder vi os til at give i kast med et væld af fjollede og ligegyldige forespørgsler for at se om vi kan lokke en sjov reaktion ud af Siri.

Annonce:
Forrige artikelSony: Åh, nej, der har været hackere igen.
Næste artikelSå er Spotify live i Danmark
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.