Forside * Nyheder

Samsung Galaxy Nexus er præsenteret


På et pressemøde i nat dansk tid afslørede Samsung og Google den nye “supermobil” Nexus.


Den første Samsung Google-mobil hed Nexus S, den nye hedder Galaxy Nexus, og med Googles nye operativsystem Android 4.0 i Galaxy Nexus er det en smartphone med masse smarte features.


Du kan fx overføre dine yndlingsfilm fra YouTube, dele apps eller interessante websites mellem din egen og vennernes Galaxy Nexus smartphones. Det eneste du skal gøre er at holde telefonernes bagsider mod hinanden, hvorefter filerne overføres til den anden mobil via NFC (Near Field Communication).


Du kan desuden låse mobilen op ved at vise den dit ansigt. Galaxy Nexus genkender dit ansigt, så du slipper for at huske på alverdens koder for at åbne din mobil.


 


Ny brugergrænseflade giver større skærm


Den nye brugergrænseflade i Android 4.0 gør, at alle fysiske knapper på Galaxy Nexus? forside, fx knappen til hjemmeskærmen, er blevet erstattet af ikoner på skærmen. Det betyder, at skærmen har fået en størrelse på hele 4,65 tommer uden at selve mobilen er blevet markant større.


Med den nye brugergrænseflade kan du også nemt navigere mellem dine åbne programmer ved hjælp af en smart task manager. Desuden kan du med Galaxy Nexus dele dit mobile bredbånd med vennerne. Galaxy Nexus er nemlig udstyret med et indbygget hot spot, som gør, at telefonen også kan fungere som en mobil router.


Galaxy Nexus er som forgængeren Nexus S holdt i et blødt og kurvet design med en rillet bagside, der gør at mobilen ligger godt i hånden, uanset om du taler i telefonen eller surfer på internettet.


Udover en større skærm med en lysstærk HD Super-AMOLED teknologi er Galaxy Nexus udstyret med en kraftfuld DualCore processor på 1,2 GHz og en downloadhastighed på 21 megabit pr. sekund. Det betyder at du fx kan høre musik, mens du sms?er eller ser billeder uden at det påvirker mobilens ydeevne.


 


 


Pris og tilgængelighed


I butikkerne i slutningen af november.


Prisen er sat til kr. 4.400,-


 Fakta


Galaxy Nexus er en smart touchmobil med en 4,65 tommer HD Super-AMOLED skærm (1280×720 pixels).


Størrelse: 135,5 x 67,94 x 8,94 millimeter, 135 gram. Operativsystemet Android 4.0 (Ice Cream Sandwich).


1,2-gigahertz processor med Dual Core, 16 gigabyte hukommelse.
Kamera på forsiden på 1,3 megapixels til videosamtale eller videooptagelse i 1080p, kamera på bagsiden på fem megapixels med autofokus og LED blitz.


Understøtter NFC. Mobilt bredbånd med understøttelse af HSPA+ 21 megabit per sekund samt HSUPA med understøttelse af 5,76 megabit per sekund 850/900/1900/1700/2100, EDGE/GPRS 850/900/1800/1900, hot spot for op til otte andre enheder via WiFi. Understøtter Bluetooth 3.0, WiFi 802.11 a/b/g/n, USB 2.0. Batteri: Li-on 1750 mAh.


Kilde: Samsung presse

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.