Forside * Nyheder

Se Apples lancering af iPhone 4S


Nu kan du se hvordan Tim Cook håndterede præsentationen af den nye iPhone 4S.Apple har publiceret video af pressemødet i firmaets hovedkvarter, hvor Tim Cook & Co. præsenterede den nye iPhone 4S.


Det er ingen hemmelighed at Apple er klar med en ny iPhone, men hvis du gerne vil tjekke hvordan firmaet præsenterede den nye gadget overfor pressen, så kan du smutte ind på websiden her og streame hele videoen.


Den første time går med at lire en masse statistik af, prale over hvor fantastisk Apple klarer sig samt fortælle om nye, mindre opdateringer af iPod Nano iPod Touch.


Til sidst præsenteres iPhone 4S og der bliver fortalt i detaljer om, hvorfor de nye mobil er så fantastisk


Er du nysgerrig efter at finde ud af, om den nye direktør, Tim Cook, er en lige så god til at levere en præsentation som Steve Jobs, så lav dog en kop kaffe og sæt dig til rette.


For at streame videoen skal du have Safari 4 eller 5 på en Mac med Mac OS X Snow Leopard eller nyere, eller bruge Safari-browseren på din håndholdte Apple-gadget med iOS3 eller senere. Bruger du Windows, siger du? Så skal du have QuickTime 7 installeret.


Link til video fra Apple Media Event


P.S. Nej, han er ikke lige så god.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.