Forside Indhold og distribution Spil nyheder

Spilanmeldelse: Ratchet & Clank All 4 OneEt makkerpar for livet


Ratchet & Clank har efterhånden flere år på bagen som makkerpar. De senere år har vi dog set dem prøve kræfter med andre genrer end den velkendte platformsgenre de startede ud med. Således så vi dem tidligere på året i et Move-styret spil, hvorimod der denne gang sigtes mod multiplayer.


Du kan ganske vist spille All 4 One alene, men lad mig med det samme sige at dette ikke er meningen og kort sagt ikke er ret morsomt. Det handler derimod om at teame op med venner, enten derhjemme i stuen eller via nettet, hvor op til fire spillere kan spille spille sammen. I kan styre figurerne Ratchet, Clank, Kaptajn Quark eller den onde dr. Nefaroius og at venner og fjender nu skal arbejde sammen betyder mindre, idet det mere handler om at klare store platformsbaner i en lang køre.Store og afvekslende baner


Der er gjort meget ud af at skabe nogle baner som egner sig til multiplayer. Grafisk er banerne tæt på identiske med de senere spil, men i takt med at man kommer rigtigt igang, viser banerne sig ydermere at være kæmpe store samt ganske afvekslende. En typisk bane sender jer ofte igennem flere områder og alt fra railsurfing, reel platformspringeri til vandski og brug af heftige våben er i spil. Selvom i spiller 4 sammen, har man fuldt overblik over hele skærmen og behøver derfor ikke bekymre sig om splitskærm, hvilket er rigtig rart da der ofte sker rigtig meget på skærmen.


All 4 One forsøger at tilskynde til samarbejde, blandt andet når jeres skud stiger i styrke, hvis I skyder på samme fjende samtidig, forhindringer der skal forceres ved at hjælpe hinanden og lignende. Undervejs optjenes point, hvilket afgør hvem den endelige vinder er når banen er færdig. Personligt så jeg dog ikke så meget til den side, da det for mig mere handlede om at komme igennem banerne i selskab med andre spillere.
Farverig 3D


All 4 One understøtter 3D og effekten når partikler ryger ud mod dig er rent faktisk til stede fra tid til anden. Som det desværre sker når  3D sættes til ryger grafikken en smule ned, men til gengæld er det rimeligt underholdende at se det hele få en ekstra dimension. Den store farverigdom på banerne gør , at man hurtigt bliver noget blæst i kasketten og undertegnede blev da også nødt til at holde lidt 3D pause ca hvert kvarter. All 4 One er dog meget henvendt til det yngre publikum og hvorvidt de finder interesse, eller for den sags skyld har godt af 3D tvivler jeg på.Konklusion


All 4 One gør et hæderligt job med at skabe multiplayerunderholdning. Banerne er varierede og der er mange af dem. Det samme må siges om antallet af spillere online, så det er hurtigt at finde nogen at spille med. Går man efter et traditionelt Ratchet & Clank spil bør man holde sig til de tidligere spil i serien og sat op mod Little Big Planet 2, kommer All 4 One også til kort, hvad angår opfindsomhed, grafik og lyd. Mindre kan dog sagtens gøre det og All 4 One har bestemt sin berettigelse.


Plus: Underholdende baner, udmærket 3D, nemt at finde folk at spille med. Dansk tale. cutscener online fungerer godt og bryder onlineoplevelsen fornuftigt.


Minus: våbnene er ikke ligeså interessante som i tidligere Ratchet & Clank spil, kedelig singleplayer


 


Karakter: 70%


 


Ude nu til Playstation 3


Udgives af Sony 

Annonce:
Forrige artikel33 spørgsmål til YouSee
Næste artikelKort nyt om TV-branchen
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.