Forside Indhold og distribution Musik

Spotify er klar til Danmark


 


Nu skulle det være ganske vist. Spotify er klar til lanceringen i Danmark, og det kan ske allerede i morgen onsdag.


Nu kommer der mere konkurrence indenfor musik streaming i Danmark. Spotify er klar til Danmark.


I juni måned gav KODA grønt lys, og måneden efter søgte Spotify dansk personale. Nu er de klar til at åbne. TV 2’s gadget magasin Beep erfarer at Spotify kan åbne allerede imorgen onsdag.


“Efterspørgslen efter streamingtjenester er stor blandt forbrugerne, og særligt den svenske tjeneste Spotify har været på manges læber. I KODA har vi længe forsøgt at indgå en aftale med tjenesten, og derfor er det med glæde, at vi nu har en aftale – en aftale som vel og mærke både KODA og Spotify er tilfredse med”  fortalte KODA’s direktør, Anders Lassen, da aftalen var på plads og fortsatte:


“At få Spotify til landet, har været utrolig vigtigt for os, og derfor er jeg da også rigtig tilfreds med, at det nu er lykkedes. Danskerne vil have nem, ubegrænset og ikke mindst billig adgang til musik, og kan vi ikke tilbyde dem det lovligt, finder forbrugerne de ulovlige alternativer. Streaming-tjenester som Spotify skaber som nyt musikmedie i høj grad nye indtægter, fordi de henter brugere fra de ulovlige tjenester, og det er virkelig positivt” .


Spotify har været tavs om den snarlige lancering i Danmark, men kilder TV 2 Beep har talt med mere end antyder at nu sker det.


Tip fra Kristian: Den seneste trailer for Danish Music Award 2011, der afholdes den 5. november, afslører at Spotify er blevet sponsor for den begivenhed.


 


Opdatering: Nu er Spotify live i Danmark


 

Annonce:
Forrige artikeliPhone 4S er 68 procent hurtigere
Næste artikelProcella Audio P-610 højttaler
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.