Forside Indhold og distribution Musik

TDC Play App runder 200.000 downloads


 TDC Play App kan hentes til Android og iPhone, og det har 200.000 danskere indtil videre gjort.


TDC Play er en musiktjeneste, der tilbyder streaming musik til TDC kunder på mobil og bredbånd. Og den er ganske populær, det viser de seneste tal for download af den specielle App der findes til Android og iPhone.


Danskerne downloader millioner af apps til deres smartphones, og interessen for de mobile tjenester har også påvirket TDC Play, som nu har rundet de 200.000 downloads på under ti måneder. Det fordeler sig med mere end 90.000 gange af Android-brugerne og 110.000 på iPhone.


“TDC Play er en app, som henvender sig til de fleste. Det kræver ikke avancerede tekniske færdigheder at kunne betjene TDC Play på mobilen”, siger mobildirektør Johan Kirstein Brammer, TDC Privat.TDC Play giver fri adgang for TDC’s kunder til mere end 10 mio. musiknumre.


 

Annonce:
Forrige artikelFilmtjenesten Voddler klar med abonnement
Næste artikelBeoSound 5 Encore i hvid
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.