Forside Nyheder

Viaplay udvider


 


Viasats video-on-demand tjeneste Viaplay udvider tilbudet med 9 nye kanaler.


Viaplay er Viasats video-on-demand univers, tilgængelig fra deres HD-boks og på nettet. Nu opruster de med 9 nye kanaler, skriver hjemmesiden Mediawatch.


Der er tale om arkiv TV, på engelsk: Catch up TV. Altså muligheden for at se eller gense udsendelser der har været udsendt.


Istedet for at optage TV-programmerne når de sendes, kan satellit-kunderne gå ind på Viaplay via deres HD-boks. Her ligger udsendelserne fra udvalgte kanaler fra de foregående 14 dage, og det er her at der nu er kommet endnu 9 kanaler til.


?Jeg er glad for at kunne tilbyde vores kunder større fleksibilitet til at se tv, når det passer dem. Vi kan se, at det er populært i hjemmene. Nu er det slut med at gå glip af et program eller et afsnit fra yndlingsserien, fordi man skal til forældremøde eller familiefødselsdag,? siger Viasats adm. direktør Jette Nygaard-Andersen i en pressemeddelelse.


De 9 nye kanaler med “catch up” er TCM, MTV, Viasat Crime; CNN, CNBC, Nickelodeon, Nick Jr, Cartoon Network og Boomerang.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.