Forside Nyheder

Waoo TV på iPad


 


TV-kunder på Waoo! fiber kan nu også se TV i hjemmet via iPad. Der streames tilmed i en høj kvalitet.


Waoo! giver nu også sine kunder mulighed for at se TV i høj streamingkvalitet på iPads. Med lanceringen af en app til iPads bliver det muligt for Waoo!?s TV kunder med Stor TV Pakke at få et TV-signalerne ind på op til fem iPads eller computere i deres hjem samtidigt.


?Det er Waoo!?s meget høje hastigheder på fiberbredbåndsforbindelserne, der giver Waoo! mulighed for at levere en så høj TV-kvalitet samtidig til både TV-skærme, iPads og computere,? siger Ole Herstal, Waoo!?s markedsdirektør.


Waoo!?s TV til iPad er optimeret til mindre skærme og streames lige som Waoo! Web TV til computere i en kvalitet på op til 3 Mbit/s, hvilket er den højeste hastighed på Web TV blandt de store TV-leverandører. Det giver et skarpt billede på en iPad og en god TV-oplevelse.


Der er ingen ekstra-betaling for Whao-kunderne, men der skal abonneres på den store TV-pakke for at bruge det. Den nye app til iPads kan kvit og frit hentes i Apples App Store.


Find Waoo! i AppStore


 


 

 

Annonce:
Forrige artikelSnart kan du se DR på smartphone og tablet
Næste artikelNy anmeldelse af Panasonic TX-P50VT30
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.