Forside Nyheder

3D version af BeoVision 7-40 med 3D Blu-ray


 


Med lanceringen af den nye 3D-version af BeoVision 7-40, med integreret 3D Blu-ray-afspiller, har begge størrelser i BeoVision 7 familien nu 3D.


Skærmen i BeoVision 7-40 er baseret på et nyt LCD-panel med dobbeltsidet LED-backlight-teknologi med 1,5 D lokal dæmpning, hvilket øger kontrasten. TV’et er udstyret med funktioner som sikrer skarpe, glidende billeder, og så 3D.


“3D bliver mere og mere efterspurgt i takt med, at både Hollywood og spilindustrien er begyndt at producere mere 3D-materiale. Samtidig er stadigt flere tv-kanaler – især sportskanaler – begyndt at sende for eksempel de mest afgørende Premier League-kampe i 3D. Kvaliteten af 2D-oplevelsen er dog lige så vigtig, for det er stadig, hvad vores kunder vil bruge mest”, forklarer Ole Moltsen, Senior Product Manager hos Bang & Olufsen.


3D-brillerne er af typen “active shutter”, og det er samtidig et af ganske få fjernsyn i verden, som har integreret Blu-ray-afspiller med 3D-funktion.


“Muligheden for at vælge en fjernsynsløsning med indbygget Blu-ray-afspiller med 3D-funktion er ret unik, og Bang & Olufsen er en af de eneste producenter, som tilbyder sådan en løsning”, fortæller Ole Moltsen.


BeoVision 7-40 er også udstyret med et digitalt surround sound-modul.


Vejledende udsalgspris er kr. 95.080,- for en pakke med TV incl. DVB-HD, Beo6, Blu-ray og BeoLab 7-2/4 højttalere.

Annonce:
Forrige artikelRegeringen klar til skat på medarbejderkøb
Næste artikelSamsung: Ingen Google TV på CES
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.