Forside Nyheder

Adobe dropper Flash til Android


 


Adobe vil ikke længere udvikle Flash til smartphones og tablet computere. Det betyder farvel til Flash på Android og Playbook.


Hjemmesiden The Verge afslører nu at Adobe dropper deres Flash-plugin til Android og andre mobile enheder. Det sker som led i en omfattende omstrukturering hos Adobe.


“Vores fremtidige arbejde med Flash på mobile enheder, vil blive fokuseret på at gøre det muligt for Flash-udviklere til at pakke native apps med Adobe AIR (udviklingssystem, red.).” udtaler Adobe, og fortsætter:


“Vi vil ikke længere tilpasse Flash Player til mobile enheder til nye browsere, OS-versioner eller enhedskonfigurationer. Licenstagere af vores kildekode kan dog vælge at fortsat at arbejde med egne implementeringer af Flash. Vi vil fortsætte med at understøtte nuværende Android og PlayBook konfigurationer med kritiske fejlrettelser og sikkerhedsopdateringer.”


Selvom Adobe ikke direkte nævner HTML5, så vurderes det at også de nu er på vej i den retning.


Udmeldingen fra Adobe kommer 30 minutter efter at NVidia har frigivet en PR video der viser hvor meget hurtigere deres Tegra 3 processor arbejder uden flash.


 

Annonce:
Forrige artikelTest af antenne i iPhone 4 og 4S
Næste artikelDen store Panasonic konkurrence er igang
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.