Forside Nyheder

Apple: Siri kommer ikke til ældre iPhones


Siri virker kun på iPhone 4S, insisterer Apple.


 


Apple afviser, at Siri-funktionen fra den nye iPhone 4S kan fungere ordentligt på ældre modeller. Hackere er uenige.


Det er mere end svært at se forskel på iPhone 4 og den spritnye 4S-model. Hurtigere indmad og bedre kamera er lækkert nok, men i de engelsktalende lande er det Siri-funktionen, der har hentet flest overskrifter og imponeret køberne.


En udvikler har kontaktet Apple for at få afklaring på et rygte, der sagde, at Apple ville tilbyde Siri som en softwareopgradering til ældre iPhone-modeller for 20 dollars.


Svaret fra Apple kom prompte retur: “Vores teknikere har givet os følgende kommentar til dette spørgsmål: Siri virker kun på iPhone 4S, og vi har pt. ingen planer om at understøtte ældre udstyr.”


Det er ellers tidligere lykkedes softwareudvikleren Steve Troughton-Smith, at få Siri-applikationen til at fungere på iPhone 4 og endda en iPod Touch. Umiddelbart tjekker Apples servere om der er tale om en iPhone 4S, der leverer Siri-forespørgslerne, men det problem kom manden udenom ved at kopiere udvalgte filer fra iPhone 4S over på de andre enheder.


Flere spekulerer dog stadigvæk, at Apple over tid vil tilbyde Siri som en købeapplikation i App Store.


Siri forstår pt. kun engelsk, tysk og fransk, men næste år kommer der understøttelse for japansk, kinesisk, italiensk og spansk.

Annonce:
Forrige artikelB&O designer David Lewis er død
Næste artikelSpilanmeldelse: Uncharted 3: Drakes Deception
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.