Forside * Nyheder

Apple Siri versus Microsoft TellMe


 


Frigivelsen af Apple Siri har fået konkurrenterne på banen. Senest har Microsoft hævdet at deres TellMe er det samme.


Talegenkendelse er vel talegenkendelse. Man får det, finder ud af at det ikke virker, og så lader man være med at bruge det.


Men der sker løbende en udvikling indenfor de systemer. De bliver bedre og bedre til at tolke og forstå. Som nu den meget hypede Apple Siri, der følger med den nye iPhone 4S, og senere ventes til Apples TV-apparater.


I den forgangne uge var Microsoft ude i medierne og fortælle, at Siri skam ikke var noget nyt. Det havde de haft i Windows Phones i et år nu. Det fik det australske medie Tech Au til at lave en simpel sammenligning.


Den type sammenligninger er selvfølgelig ganske uvidenskabelige, og Microsofts talegenkendelse virker muligvis kun med USA-engelsk. Omvendt viser det også noget om Siri – set i forhold til de gængse kommando-genkendelser.


Tjek selv videoen herover, og se hvad Microsoft TellMe får ud af kalender-tidspunktet “Ten am” (10 formiddag). Advarsel, kan virke stødende.


 


Tilføjelse. Her er en tilsvarende sammenligning på Tysk: 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.