Forside * Nyheder

Beep 2011 kom godt fra start


Beep i Bella Center åbnede den 11.11.2011


 


Beep 2011


Endeligt åbnede den nye gadget messe i Bella Center. Og selvom den ikke er stor, er det svært at blive skuffet.


Det er 14 måneder siden at recordere.dk sad på en bar i Berlin under IFA 2010, og David Guldager fra TV 2 Beep fortalte at han godt kunne tænke sig at lave en beep-messe, i dag åbnede dørene så til beep 2011.


Recordere.dk var med til åbningen, og selvom flere af de store ikke er med, skal der herfra lyde stor ros til både Beep og de udstillende, der stillede op i stærkeste opstilling.


 David Guldager fra TV 2 Beep


 


En stolt arrangør


“Vi er rigtigt stolte over den flotte messe udstillerne har bygget op”, og med mange tusinde besøgende allerede på første dag, var det en stolt David Guldager der mødte recordere.dk på messegulvet.


Beep forventer omkring 30.000 besøgende på de tre dage messen har åbent.


 På Samsungs stand kan du få lov til at lege med den nye Samsung Nexus med Android 4


 


Samsung  Nexus med Ice Cream


Samsung brugte beep til at præsentere Samsung Nexus, som er den næste officielle Google Android telefon med Ice Cream Sanwich installeret.


 HTC Sensation: Hele 4.7″ med fed lyd.


 


HTC med på BEAT?et


HTC viser deres første BEATS audio Android telefon. HTC Sensation findes i to modeller XE og XL, og sammen med telefonen får man et par tilpassede Beats SOLO hovedtelefoner, ligesom der er en Beats optimeret DSP lydchip.


HTC viser også deres TITAN Windows Phone, der har 4.7? skærm og Windows Phone Mango.


 


 De forbudte billeder fra Nokia


 


Nokia fra en anden planet


Nokia Lumia 800 med Windows Phone (Mango), som er den helt store satsning for Nokia, og skal være deres store comeback på smartphone markedet vises på Nokias stand.


Desværre måtte vi ikke tage billeder af telefonen, da den åbenbart stadig er ?super hemlig? i Danmark. For dem der kan holde på en hemmelighed, henviser vi til en af de mange artikler vi allerede har skrevet, med billeder.


 Kan du slå The Stig i Forza 4 ?


 


Masser af spændende spille-stande.


Både Electronic Arts, Activision og Microsoft viser masser af spændende spil, og Microsoft har ?The Stig? fra Top Gear til at rende rundt og udfordre dig til en testrunde på Top Gears testbane i Forza Motorsports 4.


 TITAN The Robot optræder flere gange dagligt på beep 2011 


Ikke IFA eller CES…


Men det påstår Beep 2011 heller ikke, og hvis du kommer for at se de sjove og fede gadgets, og holde et par timer fri fra stres og jag, så er beep messen et hit.


Der er masser af aktiviteter med spil, LEGO, og masser af demoer på beep standen, og i morgen har du også chancen for at møde recordere.dk teamet på gulvet.


Recordere.dk takker ihvertfald for, at der igen på dansk jord gøres et forsøg på at bygge en messe op omkring forbrugerelektronik.


 Have a coke Zero and a smile, som deles ud af super seje typer


 


Messen har åben i weekenden


Lørdag 12. november 2011 kl. 10.00 – 18.00


Søndag 13. november 2011 kl. 10.00 – 17.00


 


 Teknisk uheld på en af standene.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.