Forside * Nyheder

B&O designer David Lewis er død


 


Nekrolog:


David Lewis r.i.p


En stor designmester er død. 


Det er en stor sorg at vi ikke har David blandt os mere. Efter kort tids sygdom uden smerter døde David Lewis den 8. november omgivet af sin familie. Han var så frisk af sind og fuld af appetit på alt det han var i gang med, at det er umuligt for os at fatte at han nu pludselig er gået bort.


David har fyldt meget på tegnestuen og det gør han stadig. Han var lige til det sidste meget engageret i vores projekter med sin egen helt naturlige sprudlende kreativitet og virkelyst. Han kunne vende tingene på hovedet og jagte den endnu usete løsning. Han kom med en altid ungdommelig lyst til at forandre konventionerne og prøve nye veje lige til det sidste. Han spurgte aldrig “hvorfor” men altid “hvorfor ikke”. Vi havde det store privilegium at være hans team. Han gjorde det virkelig værd for os at være designere.


At arbejde her på tegnestuen var som at være hos en mester, men vi var ikke mesterens slaver. Vi havde alle hver vores projekter og vores egne områder som vi gik til med ildhu og hjerteblod. Men David var med i alt og hans holdninger prægede det hele. Holdninger som vi har taget til os som vores egne. Det var Davids ønske at tegnestuen skulle fortsætte efter ham. Vi vil gøre vores yderste for at det sker i Davids ånd.


David var på mange måder et meget privat menneske, men han var især et varmt og nærværende menneske på tegnestuen. Man kunne mærke ham når han var til stede. Vi kunne grine sammen af absurditeter og brokke os over forhindringerne.


Vores varmeste tanker og medfølelse går til Davids kone Marianne og deres to børn Sine og Mark og alle deres børnebørn.


David har i sit lange virke som designer skabt en række fremragende design ikoner kendt over hele verden. Æret være hans minde!


 


På vegne af hele tegnestuen


Torsten Valeur
David Lewis Designers


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.