Forside Nyheder

Danmarks bedste 3G net i knæ


 


Danmarks ‘bedste’ 3G netværk er lige nu langt fra toppen. Kunder hos 3 og Oister har i en periode døjet med nedsatte hastigheder.


Hvis der lige nu kører reklamer for mobilnetværket hos 3, du ved dem der fortæller om Danmarks bedste 3G netværk, så bør de nok overveje at pille dem af midlertidigt. For sandheden er en ganske anden for tiden.


“Der kan i øjeblikket opleves nedsatte hastigheder i data-netværket på mobiltelefoner, som oftest vil opleves ved download af større filer og lignende. Det skyldes, at der er opstået en flaskehals på nogle servere. Vi arbejder lige nu på højtryk på at udvide kapaciteten, så du hurtigst muligt igen kan få hurtige hastigheder. Det burde aller senest være løst den 28. november.” fortæller 3 på sin hjemmeside.


Problemerne har i følge mobilsiden.dk stået på i et par uger. Det er et IT-netværk der driller, og det betyder at kunderne vil opleve nedsatte hastigheder, især ved download af større filer eller video streaming.


3 bekræfter overfor Mobilsiden.dk, at nogle af selskabets kunder lige nu oplever nedsat hastighed på grund af kapacitets problemer. Det samme gælder for 3′ datterselskab Oister der benytter samme mobilnet.


De forventer at problemerne er løst inden udgangen af november.


 

Annonce:
Forrige artikelGoogle Galaxy Nexus banker iPhone 4S
Næste artikelSpotify mister støtte
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.