Forside * Nyheder

LGs topmobiler får Ice Cream Sandwich


LG Optimus X2, Black og 3D får opdatering til Ice Cream Sandwich. Flere detaljer frigives næste måned, oplyser LG.


 


Render du rundt med en Optimus-mobil fra LG i lommen, så kan du glæde dig til en snarlig opgradering til Android 4.0.


Sony Ericsson har allerede bekræftet, at alle firmats 2011-mobiler får en opgradering til Ice Cream Sandwich, eller Android 4.0, og nu følger LG trop med at annoncere, at firmaets Optimus 2X, Optimus Black og Optimus 3D alle bliver udstyret med Ice Cream Sandwich i 2012.


“LG bekræfter i dag, at Ice Cream Sandwich til at starte med bliver tilgængeligt for følgende high-end LG-smartphones, der blev lanceret i år: Optimus 2X, Optimus Black, Optimus 3D og Optimus LTE,” skriver firmaet på sin Facebook-side.


“Vi fortsætter med at evaluere Ice Cream Sandwich for at finde ud af om det er kompatibelt med funktioner og ydelse på andre LG-smartphones, og vil gøre Ice Cream Sandwich tilgængeligt for så mange LG-smartphones som muligt.”


LG meddeler, at firmaet i næste måned vil offentliggøre planer for, hvornår de enkelte mobiler får opgraderingen til Ice Cream Sandwich.  Det vil igen ske på firmaets Facebook-side.


Vi håber, at LG sætter fart på projektet. Sony Ericsson har netop bekræftet, at man vil være klar med sine softwareopdateringer inden marts.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.