Forside Detail

Loewe Gallery åbner i Hillerød


 


Loewe er blevet garant for attraktive og avancerede produkter i elegant design, og nu bliver det muligt at opleve dem dagligt i Hillerød.


Uanset om det drejer sig om Home Entertainment løsninger, smarte fladskærms-tv, flotte surround-sound-systemer eller medieafspillere, står det nye Loewe Gallery klar til at byde kunderne indenfor


I Loewes Gallery-butikker præsenteres produkterne i sammenhæng. Loewe-tv i kombination med Loewe lydsystemer samt Media- og Multirooms løsninger, så det kan opleves fuldt ud.


?Omdrejningspunktet for de udstillede produkter i det nye Loewe Gallery er Loewes produktlinje Individual. Både design og teknologi i Individual serien kan tilpasses efter kundernes ønsker?, forklarer Brand Manager Michael Brandi fra Loewe-distributøren Kjaerulff1, og fortsætter:


?Flagskibet er Loewe Individual Compose LED 3D tv, der fås i 4 forskellige størrelser og 3 forskellige kabinetfarver, og som har indbyggede modtagere til programmodtagelse af DVB-T2/C og S2 i Full-HD+ og desuden har modellen indbygget harddiskoptager.”


Det nye Loewe Gallery vil medvirke til den fortsatte udbredelse af Loewes europæiske ekspansionstrategi for salg og markedsføring af Loewe produkter og Loewe brand gennem eksklusive, specialindrettede butikker i Danmark.


Butikken i Hillerød er beliggende Slotsgade 49 og åbner d. 26. november.


 

Annonce:
Forrige artikelSpotify mister støtte
Næste artikelHvad har Spotify i godteposen ?
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.