Forside * Nyheder

Nu virker WiMP på Sonos


WiMP virker nu endelig på Sonos. Du kan tilføje tjenesten via den nye Sonos Sound Labs-funktion.


 


Wimp


Den populære streamingtjeneste virker nu på Sonos som en del af den nye “Sonos Sound Lab” – funktion. Stream løs allerede nu!


Tilbage i juni kunne vi afsløre, at Sonos og WiMP overvejede at hoppe i seng sammen, og her fem måneder senere kan danske brugere af WiMP endelig få den populære tjeneste ind på deres Sonos-anlæg.


Funktionen er endnu i beta, men hvis du smutter ind i din Sonos-applikation og klikker på “Set Up Music Services,” så får du adgang til den helt nye “Sonos Sound Lab”-sektion, hvor WiMP befinder sig.


Der er adgang til WiMP allerede, og senere på ugen vil Hi-Fi Klubben gøre alle sine medlemmer opmærksom på muligheden via sit nyhedsbrev, der ryger ud i Danmark, Sverige og Norge.


“Med WiMP får Sonos-brugerne en meget rigere musikoplevelse, der gør det let og sjovt at finde noget at lytte til i enhver situation. Mens nogen vil danse rundt til dagens hits, vil andre krybe ned under et tæppe og høre på redaktionens afspilningslister med stille favoritter. Med WiMP på Sonos bliver det endnu enklere at få musik for hele familien i hele hjemmet,” siger Per Einar Dybvik fra WiMP.


Sonos brugere som ikke allerede har WiMP, kan oprette WiMP på www.wimp.dk. De første 30 dages brug af tjenesten er gratis, og derefter koster WiMP Premium 99 kroner om måneden.


Sonos har netop frigivet version 3.6 af sin software, der tilføjer bedre styring af musikken samt dybere integration med Spotify. Samtidig er Spotify-app’en til Android nu også optimeret til tablets. Læs mere i vores originale historie her!.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.