Forside Nyheder

Ny LED projektor fra Runco


 


Har du 100 KKr i overskud, så udvider Runco nu deres sortiment med en ny LED-projektor i QuantumColor serien.


Runco QuantumColor Q-650i er den mindste model i Q-serien. Men indholdet af sparegrisen vil næppe række, der er tale om en projektor til 100.000 kroner.


Q-650i bygger på LED teknologi, hvor der i stedet for en traditionel projektorpære bruges et LED lyspanel. LED som lyskilde, kombineret med andre eksklusive teknologiske gennembrud, flytter i følge Runco grænsen for den opnåelige billedkvalitet i denne prisklasse.


En af teknologiens mange fordele er, at farvespektret på en LED-projektor er meget større end det er på en lampebaseret projektor.


Med Runco Personal Color Equalizer bliver farvegengivelsen vist præcist som defineret af Hollywoods førende cinematografer eller af brugeren selv. QuantumColor kan optimeres til DCI (Digital Cinema Initiative), Adobe RGB, sRGB, REC 709 og REC 601 for nøjagtig gengivelse af enhver kilde.


Runcos Q-serie byder på umålelig sort/hvid kontrast.


Med en LED-projektor kan du tænde og slukke lige så hurtigt og tit, du har lyst, uden at skulle bekymre dig om lampens levetid. Og så skal den ikke varme op, der kommer billede på lærredet med det samme projektoren tændes.


For korrekt tilpasning til rum- og lærredsstørrelse, kan der vælges mellem to forskellige optikker.


  


Runco QuantumColor Serien  • Q-650i  kr.  99.995,-   (NY)

  • Q-750i  kr.129.995,-

  • Q-750d kr.159.995,-

  • Q-1500d kr.349.995,-

 


Kilde: HTP

Annonce:
Forrige artikelLEGO Universe lukker og slukker
Næste artikelKassettebånd til iPhone og iPod Touch
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.