Forside * Nyheder

Ny MR højttalerserie fra Monitor Audio


Den engelske højttalerproducent Monitor Audio introducerer nu den hidtil billigste serie, der har fået navnet MR.


Der er i realiteten tale om en gen-lancering af den tidligere Bronze BR serie (nu afløst af BX) – men nu op til 30% billigere! Dermed forbedres pris/ydelsen endnu en tand, for en serie af højttalere der har høstet gode anmeldelser.


MR serien er en række “no nonsense” højttalere, med fokus på lydkvaliteten. Kabinetterne er i MDF, med en vinyl-finish der er ganske svær at skelne fra en ægte sort ask.


Diskant-enheden er Monitor Audio’s egen højt guldbelagte C-CAM dome, der leverer detaljeret, dynamisk gengivelse. Bas- og bas/mellemtone enhederne er ligeledes af egen udvikling, og med C-CAM membran. Disse enheder udmærker sig ved at have et meget bredt arbejdsområde, så højttalerne rækker ganske dybt i bassen, samtidig med at overgangen til diskant-enheden fungerer problemfrit.


De lette membraner gør samtidig enhederne meget nemme at trække, og MR serien er en meget nem belastning overfor forstærkeren. Det betyder at de fungerer godt sammen med de prisvenlige surround-receivere.


MR serien består af 6 forskellige modeller:  • MR 1 reol-højttaler med 5.5″ bas/mellemtone: 699,-/stk

  • MR 2 reol-højttaler med 6.5″ bas/mellemtone: 899,-/stk

  • MR 4 gulvhøjttaler med to 6.5″ bas: 1.699,-/stk

  • MR 6 gulvhøjttaler med tre 6.5″ bas: 2.299,-/stk

  • MR Center med to 5.5″ bas: 1.099,-

  • MRW 10 Subwoofer med 10″ enhed og 100w forstærker: 2.999,-

 


Kilde: KC Audio

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.