Forside * Nyheder

Rygte: Android smartphones fra Panasonic på vej til Europa


 


Medier i Storbritanien har opsnappet at Panasonic forbereder lanceringen af deres Lumix smartphones med Android.


Panasonics mobiltelefoner og smartphones sælges allerede i Japan, men nu kan de være på vej til Europa. Det skriver flere engelske medier. Magasinet PR Week fortæller at Panasonic lige nu leder efter en PR Partner i Storbritanien til den snarlige lancering.


Lumix Phone er en lidt speciel kamera-telefon. Den er nemlig udstyret med et højopløseligt digitalkamera med ægte optisk zoom. Der er tale om kameraer som får konkurrenterne til at blegne.


Modellen på billedet er eksempelvis et 13,2 MPixel digitalkamera, samtidig med at det er en Android 2.3 Gingerbread smartphone med 1 GHz dualcore processor.


Skærmen er 4″ med en opløsning på 960×540 pixels. Der er WiFi, bluetooth, 3G og infrarød sender/modtager. Den japanske udgave har også indbygget tuner for digitalt TV, så der kan ses TV på farten, helt uden netforbindelse.


Hvorvidt det er denne model, eller nogle helt nye skræddersyet til det europæiske marked må vi vente at se. Altså hvis rygtet holder.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.