Forside Nyheder

Nyt Marked til din Android-mobil


Det nye Android Marked gør, at du ikke behøver bekymre dig om opdateringer af dine apps. De kan downloades og installeres helt af sig selv.


 


Apps installerer nu opdateringer helt automatisk,  og laver automatisk genveje til din hjemmeskærm. Få det nye Android Marked lige nu!


Google har opdateret Android Marked, og det betyder blandt andet en række forbedringer på din Android-mobil. Den største nyhed er, at du nu kan indstille Android Marked til automatisk at downloade opdateringer af alle dine installerede apps, og du kan indstille din mobil til kun at gå i sving, når den er forbundet til en dejlig bred Wi-Fi-forbindelse.


Du kan også indstille det nye Marked, så der automatisk bliver lavet genveje til nye apps på din hjemmeskærm, og derudover har Google lavet et par kosmetiske forandringer hist og her. Den nye version af Android Marked burde automatisk finde vej til din Android-mobil indenfor ganske kort tid, men kan du ikke vente og er du typen, der ikke er bare for at rode rundt i maskinrummet, så kan du hente version 3.1.11 af Android Marked fra Androidpolice.com.


Du bør for resten kun installere det nye Android Marked på din Android-mobil og ikke på en Android-tablet. Androidpolice.com advarer, at det ikke fungerer helt optimalt med Honeycomb.


 

Annonce:
Forrige artikelSamsung vil se kildekoden i iPhone 4S
Næste artikelVi går efter 3D TV
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.