Forside Nyheder

Quadcore-tablets på vej i stort antal


 


Alle er på vej med tablets med Nvidias nye quadcore-processor og Android 4.0. Lenovo angiveligt på vej med lækkerbisken allerede til december.


Har du endnu ikke kastet penge efter en Android-tablet, så kan du glæde dig til at næste generation er lige om hjørnet. ASUS har allerede annonceret sin Eee Pad Transformer, der kommer til december. Her er hjertet Nvidias spritnye quadcore-processor, Tegra 3, der akkompagneres af en gigabyte hukommelse og op til 64 gigabyte lagerplads, der kan udvides yderligere via MicroSD-kort.


ASUS Eee Pad Transformer har en tykkelse på blot 8,3 millimeter og hele 12 timers batterilevetid. Køber du en tilhørende tastatur-dock, så kan du forvandle maskinen til en ultralet laptop med 18 timers batterilevetid. Den kommer med Android 3.2, men ASUS har allerede lovet en opdatering til Android 4.0.


Stoler du ikke på ASUS vil komme ud med en hurtig opdatering, så afslører Engadget nu, at Lenovo til december er klar med en ny 10,1-tommer stor tablet med Nvidia Tegra 3 og Android 4.0. Den bliver angiveligt dejligt tynd og får to gigabyte hukommelse, USB Host-funkton og en biometrisk fingerlæser, der også vil kunne fungere som et slags optisk joystick.


Forelsket i HTC? DigiTimes rapporterer, at firmaet lancerer sin quadcore-tablet til februar i forbindelse med Mobile World Congress i Barcelona. Det er uvist hvilken Android-version den kommer med, men alt tyder på Android 4.0.


 

Annonce:
Forrige artikelÅrets gadgets: Samsung slår Apple
Næste artikeliTunes Match er her – Og virker i Danmark
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.