Forside CES CES 2012

Samsung: Ingen Google TV på CES


 


Selvom Samsung arbejder på Google TV, så kommer vi ikke til at se nogle af de nye produkter på CES. De skal bruge mere tid.


Forleden dag kunne vi berette at Samsung satser på Google TV. Den beslutning er der ikke ændret på, men det bliver ikke her på CES udstillingen i Las Vegas til januar at vi kommer til at få et smugkig på produkterne.


Samsung behøver mere tid, for at klargøre de helt rigtige produkter, skriver Korean Times.


“Vi er i de afsluttende forhandlinger med Google, om at frigive vores version af Google TV. Produkterne vil med sikkerhed blive afsløret i 2012, men ikke på CES i januar. Dog vil vi sandsynligvis være i stand til at udtale os om muligt lanceringstidspunkt i forbindelse med CES,” udtaler Yoon Boo-Keun, chef for Samsungs TV-division.


Toon Boo-Keun benyttede samtidig lejligheden til endnu engang at præcisere, at Samsungs Google TV vil være væsentligt anderledes end de tidlige udgaver fra Sony og Logitech.


Hvad Samsung så viser frem på CES, der er en af de to toneangivende forbrugerelektronik-udstillinger i verden, må vi vente at se. Samsung har dog luftet at de viser OLED TV frem, og kilder mener det er deres 55″ store OLED TV.


Recordere.dk er onsite i Las Vegas, klar til at være jeres øjne og ører såsnart CES 2012 slår dørene op.


 

Annonce:
Forrige artikel3D version af BeoVision 7-40 med 3D Blu-ray
Næste artikelApple Siri versus Microsoft TellMe
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.