Forside Nyheder

Siri-opfinder afslører: Apple-tv på vej


Apple lancerer et flad-tv med Siri inden år 2013, siger Siri-grundlægger til norsk medie.


 


Norskamerikansk grundlægger af Siri fortæller om Apples køb af firmaet og teknologien. Flad-tv kommer inden 2013, lyder udmeldingen.


Norske e24.no har et spændende interview med norskamerikanske Dag Kittlaus, der var med til at grundlægge Siri; firmaet som Apple endte med at købe og bruge som fundamentet til Siri-funktionen i iPhone 4S.


Kittlaus fortæller, hvordan Steve Jobs ringede til ham i marts sidste år og fortalte, at han var interesseret i at købe Siri. Halvanden måned senere blev købet til virkelighed, og Apple brugte 200 millioner dollar af sine gigantiske pengereserver på at få Siri i hus.


Det er uvist hvor mange penge, som Kittlaus personligt fik ud af salget, men e24.no skriver, at han nu er god for flere hundrede millioner kroner.


Mest interessant er, at norskamerikanerne afslører, at Apple vil bruge Siri i et kommende flad-tv, der vil blive lanceret inden 2013.


Der har tidligere været rygter om, at næste udgave af Apple TV-boksen vil virke med Siri, og i den fornyeligt udgivne biografi om Steve Jobs er den nu afdøde Apple-direktør citeret for, at sige, at han endelig fandt frem til den perfekte måde, hvorpå man kan styre et tv. Mange spekulerer at det inkluderer Siri.


Pt. er Siri kun en beta-funktion på iPhone 4S, og den virker kun på engelsk, tysk og fransk. Næste år kommer der flere sprog til, men der går nok lang tid før Siri virker på dansk.


 

Annonce:
Forrige artikelI dag åbner Beep messen
Næste artikelLogitech: Første Google TV en stor fejl
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.