Forside * Nyheder

Sony klar til angreb på Apple


 


Sony arbejder på et anderledes TV, som en del af en 4-benet platform af TV, mobil, konsol og computer. Det skal tage kampen op med Apple.


Sony er i fuld gang med at omstrukturere forretningen. Forleden fortalte de om planerne med at dele TV-divisionen i tre dele: LCD TV, outsourcing og fremtidens TV.


Og netop indenfor fremtidens TV kan det vise sig at Sony har noget i ærmet. I hvert fald fortæller Sonys topboss Sir Howard Stringer til avisen The Wall Street Journal, at Sony lige nu arbejder på et anderledes TV.


Han afslørede ikke om det er en videreudvikling af Google TV, eller om det er helt nye tanker der er på bordet.


Men han roste Apple for deres iPhone og hele økosystemet omkring den platform, og fortalte at Sony nu – efter 5 års ørkenvandring – endelig er klar med noget der kan konkurrere med Apple.


Hvad end det er Sony pusler med, så vil det indvoldvere alle 4 ben: TV, mobil, konsol og computer. Fra præsentationen på IFA i september ved vi også at Sony arbejder på online tjenester som Video Unlimited og Music Unlimited, og forleden besluttede de at købe Ericsson ud af Sony Ericsson, for bedre at kunne integrere mobil med den øvrige elektronik.


Så det trækker op til noget stort, vi ved blot ikke hvad. Noget der skal tage kampen op med Apple, og som byder på en anderledes form for TV.


Det skal blive spændende at se hvad Sony præsenterer på CES-udstillingen i Las Vegas til januar.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.