Forside Nyheder

Sony overvejer TV via internettet


 


Sony overvejer muligheden for at konkurrere med kabel-tv og satellit, ved at levere TV-signaler over nettet.


Lad det være sagt med det samme, det er næppe noget der kommer til Danmark i nær fremtid. Men Sony pusler med planerne om at skabe en konkurrent til kabel-tv og satellit, skriver The Wall Street Journal.


Sony er lige nu i kontakt med flere medieselskaber i USA, om muligheden for at levere deres TV-kanaler via internettet. Hvis det lykkedes at skabe sådan en platform, vil det være en direkte konkurrent til de mægtige kabel-netværk som dominerer distributionen af TV-signaler i USA.


Forleden fortalte Sony boss Sir Howard Stringer, at Sony lige nu arbejder på et anderledes TV i kampen mod Apple. Planerne om at kunne levere TV via nettet kan være en del af den strategi.


Hvis Sony får skabt en internet-distribution af TV-kanaler vil det ikke kun være til TV-apparater, men til alle former for Sony enheder. Altså også PlayStation, blu-ray produkter, smartphones, tablet-computere og almindelige computere.


Dermed kan Sony være godt igang med at skabe et univers af underholdning, med musik, film og Live TV streamet ud til alle deres enheder.


 

Annonce:
Forrige artikelYouSee lytter til brugerne på recordere.dk
Næste artikelBetjen smartphone med vanterne på
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.