Forside Nyheder

Tank strøm på smartphonen


Sony CP-ELS trådløs oplader


 


Sony er klar med to nye bærbare opladere, CP-A2LS og CP-ELS, der giver ekstra strøm til din smartphone, når du er på farten.


De fleste kender nok situationen. Smartphones holder ikke strøm ligeså godt som de gamle mobiler, og ind imellem må de lige lades ekstra. Men hvad gør man på farten, hvis der er behov for en ekstra opladning? Muligheden er en trådløs oplader.


Ideen med ekstra batterier og trådløse opladere er ikke ny, men nu er Sony klar med to nye friske bud.


Sony CP-A2LS og CP-ELS er begge nemme at transportere, og gør det nemt at oplade sin smartphone, når man befinder sig langt væk fra en stikkontakt. Bare forbind opladeren til telefonen, og du har hurtigt et fuldt opladet.


Med en kapacitet på 4000 mAh er det med CP-A2LS muligt at oplade din smartphone hele to gange, inden den selv har brug for en opladning. Opladeren forbindes til din smartphone via det medfølgende mikro-USB-kabel eller smartphonens eget kabel. Opladeren er udstyret med fire LED-indikatorer, der løbende giver en status på batteriniveauet.


CP-ELS kommer med en kapacitet på 2000 mAh, og tilbyder dermed én ekstra opladning af din smartphone, mens du er på farten.


Begge modeller har en meget lav selv-afladning og bibeholder derfor op til 80 pct. af deres batteriniveau selv efter 12 måneder i tasken uden brug. Afsæt dog tid til at tanke dem op derhjemme. Begge skal bruge ca. 6 timer i stikkontakten, før de selv er fuldt opladt.


 Sony CP-A2LS trådløs oplader


 


Pris og tilgængelighed  • Sony CP-A2LS koster kr. 189,-

  • Sony CP-ELS koster kr. 379,-

Begge er klar til salg i butikkerne.


 

Annonce:
Forrige artikelSpilanmeldelse: Rayman Origins
Næste artikelSamsungs nye Apple-venlige Galaxy tablet
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.