Forside CES CES 2012

UPS: LGs nye 2012 design afsløret


LGs nye NANO LED TV i 9600-serien med 2012-designet bliver næsten uden ramme.


 


LG 2012


Rammen forsvinder på næste års LG NANO LED TV, men også deres plasma TV får nyt design. Det blev afsløret i forbindelse med en snigpremiere på udvalgte CES produkter.


Prisuddelingen “The 2012 CES Innovations Awards” er netop uddelt, og i den forbindelse fik LG flere udmærkelser. Billederne som er sluppet ud i den forbindelse ser ganske lovende ud.


Hvis deres nye 9600-serie TV med NANO LED bagbelysning kommer til at se ud som på PR billedet ovenfor, så er der tale om et meget smukt TV nærmest helt uden ramme. Et display på en fod så at sige.


Mens topmodellerne indenfor LCD med kommer med NANO LED, vil den mere traditionelle LED bagbelysning stadig være at finde i de øvrige modeller fra LG.


Som deres 8600-serie LED TV der skulle få dette design:


 LGs LED TV i 8600-serien med 2012-designet får samme look.


 


LGs 2012 plasma TV kommer til at se sådan ud:


 LGs nye Plasma TV i 9700-serien med 2012-designet bliver næsten uden ramme.


 


 


Klar til CES


Det skal blive spændende at se modellerne på CES udstillingen i januar. Det er i dagene 10. – 13. januar 2012, hvor recordere.dk endnu engang vil være på plads for at rapportere fra messe-gulvet.


 

Annonce:
Forrige artikelBoxee på vej med TV optagelse
Næste artikelI dag åbner Beep messen
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.