Forside Nyheder

Android 4.0-ROM til Galaxy S II lækket på nettet


En tidlig Android 4.0-ROM til Samsung Galaxy S II er blevet lækket på nettet.


 


Samsung er i fuld gang med at svejse Android 4.0 sammen med firmaets egen TouchWiz-brugergrænseflade, og tidlig ROM er nu røget ud på nettet.


Det ser ud til, at Samsung er vel på vej til at kunne levere en softwareopdatering til firmaets populære Galaxy S II-mobil, der udstyrer den med Android 4.0. Der er nemlig lækket en tidlig ROM på nettet, der viser, at Samsung er godt i gang med at tage Googles is-sandwich og smelte den sammen med koreanernes egen TouchWiz-brugeroplevelse.


De er på ingen måde tale om en færdig ROM, Android 4.0.1 I9100XXKP1, fra den 7. december, er allerede lækket på nettet, og avancerede brugere med blod på tanden kan hente den og installere den på deres mobil.


Det forlyder dog, at softwaren er ret ustabil, at nogle apps ikke fungere, og at du nok skal finde dig i pludselige crashes og reboots.


Hvis du vil se, hvordan Android 4.0 opfører sig på Galaxy S II, så tjek denne YouTube-video:


  


Det er endnu uvist, hvornår den færdige softwareopdatering rammer Samsungs populære mobil, men lur os om vi ikke skal en måned eller to ind i 2012.


Kan du ikke vente, så kan du altid smutte ud og købe den spritnye Samsung Galaxy Nexus, der kommer med den helt rene Google-oplevelse i form af Android 4.0 uden nogen som helst ændringer fra Samsungs side.

Annonce:
Forrige artikelSonos udsender vigtig opdatering
Næste artikelNye kabler til afspilleren fra Audioquest
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.