Forside Nyheder

Apple-tv inden jul 2012


Apples flad-tv er her om mindre end 12 måneder, skriver Gene Munster, men det bliver angiveligt en dyr fornøjelse.


 


iTV


Apples rygtede flad-tv ryger ud i butikkerne indenfor et år, påstår respekteret markedsanalytiker.


I sidste måned kunne vi fortælle, at det ser ud til, at Sharp skal producere Apples måske kommende flad-tv, og nu følger Gene Munster, markedsanalytiker hos Piper Jaffray, trop med et arbejdspapir, hvor han forventer at produktet er klar op til julesalget næste år.


Skærmen vil integrere funktionaliteten fra den nuværende Apple TV-boks med et flad-tv og give adgang til internet-tv, indhold fra Apples onlinebutikker og iCloud, skriver Munster. Du vil dog stadigvæk skulle have fat i en kabel- eller satellitboks for at få adgang til traditionelle tv-kanaler.


Han spår at mange forbrugere vil udskyde indkøb af nye stuealtre i forventning om Apples kommende flad-tv, der ifølge ham vil komme i flere forskellige størrelser. Og de vil blive dyre, skriver Munster, op mod dobbelt så høj pris af et tilsvarende flad-tv i samme størrelse.


Apple og nu afdøde Steve Jobs har i lang tid kaldt Apple TV for sin “hobby,” men der er fornyet interesse om området siden biografien om Apple-grundlæggeren udkom. Deri siger han:


“Jeg vil gerne skabe et integreret TV… Det vil være perfekt synkroniseret med alle dine enheder og med iCloud … Det vil have den enkleste brugerflade du kan forestille dig. Jeg har endelig knækket koden”.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.