Forside * Nyheder

Apples flad-tv bliver en lille fornøjelse


Apple er antageligvis i fuld gang med at skrue sit flad-tv sammen, der vil komme i to modeller på 32 og 37 tommer.


 


Apple er ved at få indmaden klar til sit længe rygtede flad-tv, så det kan lanceres til efteråret, men størrelsen vil nok skuffe mange.


Er du til store, imponerende stuealtre, så lad være med at glæde dig til Apples rygtede flad-tv. Skal vi tro taiwanske Digitimes.com, så vil Apple fokusere på modeller på 32 og 37-tommer, i alt fald til at starte med. Tidligere var der ellers en historie ude om, at Apples fald-tv ville komme i tre størrelser op til 55 tommer.


Erhvervsavisen rapporterer, at Apple er ved at få styr til indmaden til flad-tv?et, der vil benytte LCD-paneler fra Sharp og mikroprocessorer fra Samsung.


Alt peger i retningen af en lancering i tredje kvartal næste år, hvilke ofte er kodesprog for oktober. Men glem alt om store skærme på 46, 55 eller 60 tommer ? i stedet starter Apple, ifølge Digitimes.com, blødt ud med skærme, der størrelsesmæssigt passer bedre til arbejds- eller soveværelset.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.