Forside * Nyheder

Apples flad-tv kommer i tre størrelser


Apples kommende flad-tv kommer angiveligt i tre størrelser fra 32 til 55 tommer, siger kilder i branchen.


 


Rygte: Apples kommende stuealter kommer i tredje kvartal næste år og vil bruge samme A6-processor som iPad 3. Største model bliver på 55 tommer


Så er der nyt vand på rygtemøllen! Den australske webside, Smarthouse, rapporterer, at Apples rygtede flad-tv vil komme i tre størrelser fra 32 til 55 tommer.


Websiden fortæller intet om, hvor den har informationen fra, men skriver også, at flad-tv’et vil bruge samme processor som den uundgåelige iPad 3. Lur os om den ikke kommer til at hedder Apple A6.


Smarthouse skriver endvidere, at : “kilder hos en stor japansk virksomhed, der er involveret i fremstilling tv’et (for Apple, red.) anslår, at den store 55-tommer model vil konkurrere med nye Smart TV fra Samsung og LG, der også vil have nye processorer samt en kombination af OLED-skærme og nye Super HD TV-teknologi fra LG.”


I sidste uge kunne vi fortælle, at det antageligvis er Sharp, der skal producere stuealtrene for Apple. Markedsanalytikeren Gene Munster, fra Piper Jaffray anslår, at Apples kommende flad-tv bliver dobbelt så dyre som konkurrenterne.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.