Forside Tests

Brugeranmeldelse af Bose AE2i hovedtelefoner

Denne brugeranmeldelse bringes i samarbejde med iiPhone.dkBose AE2i er et par flotte hovedtelefoner


 


Bose AE2i


Bose AE2i er et par topklasse hovedtelefoner, med kontroller til iPhone, iPod og iPad samt håndfri mikrofon til iPhone.


Der findes mange produkter i Bose TriPort serien, bla. kan nævnes; IE2 (In-Ear 2), OE2 (On-Ear 2), MIE2i (Mobile-In-Ear 2i). Af andre produkt-linier kan nævnes; Acoustic Noise Cancelling (QuietComfort), Bluetooth 2 (headset) og A20 aviation (Til piloter).


Men her anmelder jeg Bose AE2i (Around-Ear 2i). Et par hovedtelefoner jeg selv bruger, og som virker super godt sammen med iPhone, iPad eller iPod.


 


Indledning 


Men her skal vi snakke mere om AE2i. Et par hovedtelefoner i top-klasse med mange fede features og optimeret til iPhone med en indbygget fjernbetjening i ledningen, såkaldt in-line, som desuden også har en mikrofon i sig.


AE står for Around Ear, som på dansk ville være noget i retninen af, rundt om øret. Da jeg skulle vælge et par hovedtelefoner, faldt jeg over Bose.  Der var mange betegnelser som var svære at forstå, men efter noget søgning fandt jeg ud af hvad de mente med AE, OE, IE osv. Det var en forkortelse af noget, der var til at forstå; AE (around-ear), oe (on-ear), ie (in-ear).


AE2i er kompatibelt med mange af Apples produkter. Som du kan se nedenunder, er det praktisk talt alle deres Touch-baserede enheder, den er kompatibelt med:


 AE2i er kompatibelt med disse produkter fra Apple.


 


 


Ledningen


På ledningen sidder der, som sagt, en fjernbetjening med indbygget mikrofon til udvalgte Apple enheder. Den har mange funktioner i sig (læs brugervejledningen for flere informationer). Der kan bla. nævnes:  • Volume-knapper; lydstyrke op, lydstyrke ned.
  • Svar/afslut-knap; besvar et opkald, afslut et opkald, afvis et indgående opkald, stemmestyring, afspil sang eller video osv.

 En fjernbetjening der kan bruges sammen med iPhone med volume-knapper, besvaring af opkald + stemmekontrol og en indbygget mikrofon.


 


Ledningen er aftagelig, hvis den skulle gå i stykker og skal skiftes, så kan du tage ledningen af og lægge den, i den medfølgende pose, sammen med AE2i. Ledningens ende er speciel og passer kun til AE2i.


 Speciel ende på ledningen gør, at man ikke kan bruge andre ledninger til hovedtelefonen.


 


Det er lidt irriterende at man ikke kan gå ned i den lokale Hi-Fi butik og købe en hvilken som helst ledning og proppe i, men på den anden side, så passer enden perfekt ind i indgangen på AE2i, og det gør at den ikke falder ud ved brug. Man kan købe en ekstra ledning på Boses egen hjemmeside.


 Indgangen på AE2i passer kun sammen med den specielle ende på ledningen.


 


 


Ørepuderne -kopperne


Pasformen er formidabel. Jeg har aldrig haft et par hovedtelefoner der slutter så tæt om øret og ikke gør ondt på samme tid. Jeg prøvede at have dem på i 5 timer i streg og hvis det ikke var fordi jeg var nødt til at lave noget andet havde det ikke gjort mig noget at have dem på i længere tid.


Ørekopperne er lavet af en højdensitetsskum (elastisk neopren), som gør, at de er meget bløde og behagelige at have rundt om øret. Polstringen er lavet af sort højkvalitetslæder.


 Ørekopperne er bløde og behagelig imod øret.


 


De er aftagelige (fralægger mig ethvert ansvar), da man kan købe ekstra ørepuder fra Bose egen hjemmeside, hvis en af puderne skulle gå i stykker.


Ørepudernes skum gør, at formen altid passer efter, hvodan dit hoved er formet. Jeg var personligt bange for at de ikke ville passe til mit hoved og ører, da de er forholdsvis store. Men min frygt blev gjort til skamme, da jeg tog hovedtelefonerne på første gang. Selvom hovedtelefonerne ser små ud, passer de perfekt, og her tør jeg godt sige, på alle hoveder og ører.


Hvis formen er blevet ødelagt, f.eks. af at de har ligget i en taske, kan du tage den op og vende puderne opad i nogle minutter (evt. 5 miutter), derved folder puden sig ud til den normale størrelse og form.


 


Taske/pose


Der medfølger også en taske/pose, som du kan have dine hovedtelefoner og ledning i. Den er lidt kedelig, når man tænker på, hvad du giver for en Bose AE2i, men den er alligevel nyttig, når du skal udenbys.


 En lidt kedelig pose følger med hovedtelefonerne.


 Lydkvalitet


Lydkvaliteten er eminent efter min smag. Den har en velafgrænset bass, som både er dyb men også let (kommer an på hvad du spiller). Den spiller præcist og får alle tonerne med, diskant, mellemtone og bass.


Jeg har fundet ud af at ved klassisk musik, kommer der en sydende lyd, når bækkene bliver banket mod hinanden. Eller ved rock, når trommeslageren slår på bækkenet. Efter min mening er det af mindre betydning i forhold til, hvor godt den spiller ved alt andet musik.


Hovedtelefonerne er prøvet med følgende musik genrer:  • Klassisk
  • Rock
  • Singer-songwriter
  • House & elektronisk
  • Dubstep
  • Soul & blues

Det er praktisk talt ligemeget hvad jeg fodrer disse hovedtelefoner med, så spiller den klart og tydeligt. Specielt ved soul genren, kan man høre renheden i stemmen. Det er så der er mulighed for en lille tåre. Jeg afspillede eksempelvis Adele ? Someone like you og den rørte mig på en helt anden måde, end hvis jeg skulle have haft hørt den i radioen i bilen.


 


Mål


Hovedtelefoner: 19.1 cm (H) x 15.2 cm (B) x 3.8 cm (D)


Ørepude: 9.6 cm (H) x 7.4 cm (B)


Vægt med kabler: 140 g.


  


Konklusion


Alt i alt et par fantastiske hovedtelefoner. Det kan godt være du kan gå ned i den lokale Hi-Fi butik og købe et par hovedtelefoner til 200 kr., men så får du slet ikke samme lydoplevelse, som med AE2i.


Prisen på disse hovedtelefoner, Bose AE2i, er ikke det højeste beløb, jeg har set for et par hovedtelefoner. De koster, i skrivende stund på Boses hjemmeside, 1395.00 kr. På Apples hjemmeside kan du få dem til 1390.00 kr. Bose har også andre mærker, såsom; QuietComfort 15 der er støjreducerende, men det er også til en helt anden pris, 2695.00 kr.


Jeg har købt Bose AE2i grundet deres størrelse og lydkvalitet. Og jeg er langtfra blevet skuffet. De har levet op til mine forventninger og da jeg fandt ud af, ved at tage dem på, at ørepuderne var lavet af en højdensitetsskum blev jeg glædeligt overrasket. Første dag havde jeg dem på i godt 5 timer og mine øre var slet ikke ømme, som ved andre hovedtelefoner jeg har ejet.


Jeg kan varmt anbefale Bose AE2i også til venner og familie.


  


Denne brugeranmeldelse blev bragt i samarbejde med iiPhone.dk

Annonce:
Forrige artikeliTunes Match breder sig
Næste artikelRygte: Apple på vej med en mindre iPad
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.