Forside * Nyheder

CES 2012: LG viser 84″ Ultra Definition 4K TV


84″ ren skønhed, og “hende med brillerne” er heller ikke så tosset


 


LG viser 84? ?Ultra-Definition? 4K  TV på CES 2012.


Nu er der kun 10 dage til dørene åbnes, og LG er klar til at imponere med nye TV modeller.


Udover den allerede annoncerede premiere på deres 55? OLED TV, vil LG på CES 2012 i Las Vegas medbringe et 84? 4K LCD TV.


TV?et leverer ?Ultra-Definition? (3840×2160) opløsning, og det understøtter LG?s Cinema 3D og de nye Smart TV funktioner.


“LG flytter grænserne for innovation indenfor hjemmeunderholdning i med dette 3D UD-TV,” sagde Havis Kwon, Direktør for LG Electronics Home Entertainment Company. “Vi samler al vores viden om Smart TV og 3D i dette  3D UD TV for at demonstrere overfor de besøgende på CES, at LG vil være verdens førende mærke indenfor hjemmeunderholdning i 2012 og fremover.?


LG meddeler, at skærmen benytter et design med en slank profil og tynd kant, og at det virker med firmaets Smart TV-platform, der pt. byder på mere end 1.200 apps. LG 3D UD TV benytter Magic Remote-fjernbetjeningen, der lader dig styre hjemmeunderholdningen med håndbevægelser og stemmekommandoer.


Hverken leverancetidspunkt eller pris er oplyst, men mon ikke vi kan regne med, at det bliver dyrt, og at der er meget længe til at man vil kunne bruge det i den danske TV verden, hvor hverken indhold eller udbud i 4K er til stede ?


Recordere.dk er til stede på CES 2012 i Las Vegas, og skal nok bringe både flere billeder og reportage fra LG?s pressemøde og stand.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.