Forside CES CES 2012

CES 2012: Onkyo-receivere får InstaPrevue og MHL


Onkyos 2012-receivere får InstaPrevue-teknologi, der gør det muligt at se, hvad der sker på de tilkoblede HDMI-forbindelser.


 


Onkyo nyt


Firmaets 2012-modeller får InstaPrevue-teknologi, der giver smugkig på HDMI-forbindelserne, og Mobile High-Definition Link til din smartphone eller tablet.


Tilbage i september fortalte vi om InstaPrevue-teknologien, der er i stand til at levere et smugkig af, hvad der sker på tv’ets forskellige HDMI-forbindelser.


Nu afslører Onkyo, at firmaets 2012-receivere bliver udstyret med teknologien, så du hurtigt kan få blikket over hvad der sker på det forskellige grej i stuen. InstaPrevue-teknologien gør det også muligt at skifte hurtige imellem de forskellige indgange.


“Silicon Images InstaPrevue-teknologi er en unik funktion, der vil hjælpe med at differentiere vores AVR-produkter,” udtaler Ken Araki, Chef for Produktplanlægning og Markedsføring hos Onkyo. “Vi er glade for at samarbejde med Silicon Image og stolt over at være først med InstaPrevue-teknologien.”


Receiverne kommer også med Mobile High-Definition Link (MHL), der groft sagt gør det muligt at hive 1080p HD-video ud af MicroUSB-stikket på mange smartphones og tablets.


Kobler du en smartphone med MHL-understøttelse til receiverne, så lades de ikke blot op over USB-forbindelsen, men er i stand til at overføre 1080p HD-video og 7.1-kanalers surround-lyd.


Receiverne med InstaPrevue og Mobile High-Definition Link udstilles på Onkyos stand på CES 2012-messen, der løber af stablen i Las Vegas fra den 10.-13. januar. Recordere.dk er selvfølgelig tilstede og vil tjekke alle lækkerierne.

Annonce:
Forrige artikelCES 2012: Mere om ny Sony Ericsson supermobil
Næste artikeliPhone taber markedsandele i Europa
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.