Forside Nyheder

EM fodbold i 3D


 


Hvis Danmark som forventet når finalen, når EM fodbold spilles til sommer i Polen og Ukraine, vil drengene kunne opleves i 3D.


Det er blevet d. 1. juli. Finalen i EM Bold er i gang, i den ene ende af banen står Holland og i den anden ende overraskelsen Danmark. De danske fans er valfartet til stadion, men millioner er overladt til at følge kampen hjemme på TV.


Men det er jo heldigvis næsten som at være der selv denne gang, for den spændende kamp bliver udsendt i 3D.


Lyder det som et drømmescenarie? Hvad de danske drenge spiller sig frem til fra dynamitpuljen, må vi afvente at se når EM-tuneringen afvikles fra d. 8. juni til 1. juli i år. Men det ligger fast at det bliver med mindst finalen i 3D.


“Det ligger fast, at EM-finalen i fodbold sendes i 3D – hvilke kampe, der ellers sendes i 3D er et spørgsmål om økonomi. Og da »grejleverandørerne« Panasonic og Sony ikke længere er hovedsponsorer, så skal der findes nogle andre bidragsydere”, fortæller Gert Svendsen fra Canal Digital til BFEs nyhedsbrev. Gert Svendsen er formand for BFE’s Digital/Teknologiudvalg og Senior Technical Manager i Canal Digital.


Hele EM-slutrunden transmiteres af DR og TV 2 i fællesskab. De to TV-stationer sender hver 15 kampe i HD, mens finalen samsendes.


Hvem der måtte vælge at sende fodboldkampene i 3D herhjemme vides endnu ikke.


Udover 3D fra EM, vil der også senere på sommeren blive sendt 200 timer fra OL i London i 3D. Det bliver både åbningscerimoni, afslutningscerimoni samt en række sportsgrene derimellem.


 

Annonce:
Forrige artikelAnmeldelse af Samsung Galaxy Nexus
Næste artikelFalder Apple 50 % i værdi i 2012 ?
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.