Forside * Nyheder

Google-chef: Størstedelen af flad-tv i 2012 vil have Google TV


Størstedelen af alle nye tv næste år vil være baseret på Google TV, spår Eric Schmidt.
Eric Schmidt synes sikker på, at Google TV vil erobre store markedsandele næste år. Vi ser frem til spændende afsløringer på CES-messen i Las Vegas til januar.


En af Googles absolutte topbosser, Eric Schmidt, regner med at Google erobre markedet for flad-tv i løbet af næste år. “I løbet af sommeren 2012 vil størstedelen af de fjernsyn, du ser i butikkerne, have Google TV inden i sig,” sagde Schmidt på Le Web-konferencen i Paris.


I sidste måned kunne vi berette historien om, at Samsung forhandler med Google og brugen af Google TV i sine flad-tv, men koreanerne har efterhånden opnået så stor succes med sin egen Smart TV-platform, at vi har svært ved at forestille os, at Samsung vil kaste sig i armene på Google TV.


Men sådanne skal man måske ikke lade sig overraske af, Nokia laver trods alt nu smartphones med Microsoft-softwaren inden i, og måske Samsung er nervøs på grund af Apples rygtede flad-tv.


Google TV har reelt set floppet i USA, hvor produkter fra Sony og Logitech har været på markedet over et år. Både Sonys Internet TV og Logitechs Revue-boks har fået en opgradering til Google TV baseret på Android 3.0-koden, og anmelderne er enige om, at der er sket mange forbedringer.


Hvis Eric Schmidt har noget at have sine udtalelser i, så forventer vi at se en hel ny udgave af Google TV på CES-messen i Las Vegas til januar. Recordere.dk tager som vanligt turen over andeammen og vil rapportere om alle nyhederne.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.