Forside * Nyheder

Sony Ericssons super telefon er spottet


Sony Ericsson Xperia Arc HD er spottet i Hong Kong  (Foto: TechOrs)


 


Xperia Arc HD


Super-telefonen Xperia Arc HD ventes afsløret på CES til januar. Nu er der dukket et foto op af den, se det her.


Den nye Xperia Arc HD, der oprindelig havde kodenavnet Nozomi, ventes snart klar som den næste store nyhed fra Sony Ericsson.


Rygterne taler om at det er Sony Ericssons bud på en Android topmodel. Den kommer med 1,5 GHz dual core CPU og 1 GB RAM. Displayet skulle være 4,3″ display med 720P opløsning, uden at det afsløres hvilke type, og kameraet 12 Mpixel.


Der er ingen informationer om hvad det mon er for en lysende bar der ses nederst på telefonen. Den går efter sigende hele vejen rundt om telefonen. Men det kan være en form for visuel indikering af indkomne opkald, beskeder, mail og andet.


Intet om hvilken Android version den kommer med, men mon ikke det er Android 4 (Ice Cream Sandwich).


Rygtesmeden mener at vide at denne nye Xperia Arc HD præsenteres på CES udstillingen i Las Vegas til januar. Og det lyder jo som et godt bud, eftersom det var på CES sidste år at Sony lancerede den nuværende Xperia Arc.


Vi sørger for at være på pletten hos Sony på CES, for at give jer førstehåndsindtryk af denne nye hotte sag. Følg nyhederne derfra via vores CES Tema.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.