Forside Nyheder

Ingen ny Android til Samsung Galaxy S og Tab


 


Samsung dropper julegaven til Galaxy S og Tab ejere. Der kommer ingen opdatering til Android Ice Cream Sandwich til Samsungs mest populære smartphone.


Ejere af Samsung Galaxy S og den første Galaxy Tab får ingen julegaver fra Samsung. Den længe ventede opdatering til seneste Android 4, Ice Cream Sandwich, kommer aligevel ikke. Det skriver The Verge.


Det var ellers ventet at ihvertfald den populære Galaxy S telefon ville kunne opdateres, eftersom søstermodellen Google Nexus S kan opdateres.


Samsung begrunder den manglende opdatering med, at selvom Galaxy S har samme hardware som Nexus S, så benytter de to telefoner forskellig software. Galaxy S er udstyret med Samsungs Touchwiz brugergrænseflade og andre former for ekstra software der skal forbedre oplevelse og betjening. Det er også forskelligt software til teleudbyderne, video opkald og – i nogle lande – TV-tjenester.


Den ekstra software som ligger i Galaxy S spærrer altså for, at telefonen kan få Ice Cream Sandwich. Kunne Samsung så ikke bare frigive en opdatering uden disse ting, og så gøre det valgfrit for kunderne om de ønskede at opdatere eller ej ?


I en redaktionel kommentar på The Verge skælder de Samsung ud, for at svigte deres kunder, og stiller spørgsmålet hvordan Samsung mon kan holde på kunderne i fremtiden, når de udviser så lidt interesse for at supportere dem.


Hvad syntes du ?

Annonce:
Forrige artikelGlædelig Jul
Næste artikelSony og Samsung går fra hinanden
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.