Forside Indhold og distribution Musik

iTunes Match breder sig


Briterne kan nu få adgang til iTunes Match, og ligeledes kan brugere i Spanien og Frankrig. Vi danskere må væbne os med tålmodighed lidt endnu.


 


Efter en falsk start ser det ud til, at Apples iTunes Match-tjeneste nu er tilgængelig i flere lande, Danmark undtaget. Vi venter utålmodigt?


Forleden oplevede flere brugere verden rundt, at de lige pludselig havde fået mulighed for at abonnere på Apples iTunes Match-tjeneste. Det viste sig dog, at nogen hos Apple havde trykket lidt for tidligt på knappen, for brugere i eksempelvis Australien fandt ud af, at iTunes Match ikke fungerede ordentligt og modtog efterfølgende e-mails fra Apples kundeservice om, at de ville få deres penge retur.


Nu ser det så ud til, at Apple har fået lanceret iTunes Match rigtigt i dag, i lande som Storbritannien, Irland, Spanien, Frankrig, Canada, Mexico og, ja, Australien.


Os i Danmark må vente lidt endnu, men med en britisk pris for et års abonnement til iTunes Match på 22 pund og en europæisk pris på 25 euro, så peger alt i retningen af, at vi i Danmark får lov til at betale i omegnen af 200 kroner om året for brugen af iTunes Match.


iTunes Match er Apples tjeneste, der skanner din musiksamling og skaber et spejl af den i skyen. De fleste sange matches op imod en database på cirka 20 millioner numre, og dem der ikke kan genkendes, de uploades fra din computer til Apples servere. Resultatet er, at du har adgang til hele din musiksamling på dine Apple-enheder og computere med iTunes så længe du har en forbindelse til nettet.


Tjek vores smugkig på iTunes Match her!

Annonce:
Forrige artikelCES 2012: Trådløs “HDMI” fra Intel i LG TV
Næste artikelBrugeranmeldelse af Bose AE2i hovedtelefoner
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.