Forside * Nyheder

Mordaunt Short Performance 6 Limited Edition


 


Mordaunt-Shorts 40 års jubilæum fejres med en Limited Edition af deres Performance 6 højttalere.


Performance 6 er en anmelderrost højttaler fra 2004, og nu er den ude i en ny udgavet i begrænset antal. Med denne nye Limited Edition-udgave fejrer Mordaunt-Short deres 40-års jubilæum.


I forhold til den oprindelige model er alle delefilteret blevet redesignet, og komponenter er blevet optimeret bl.a. med ClarityCap-kondensatorer de mest kritiske steder i filtret.


Kabinettet har fået mere volumen, hvor selve matrialet er en nyere udgave af fabrikantens polymer resin-materiale. Den mere effektive udnyttelse af kabinettets volumen har givet enendnu dybere, kraftigere og mere naturlig bas.


Som de øvrige modeller i programmet er Performance 6 udstyret med deres patenterede ATT (Aspired Tweeter Technology), som giver højttaleren en naturlig og dynamisk klang i diskanten.


De øvrige enheder er udstyret med Mordaunt-Shorts CPC-driverteknologi, der tilføjer lyden en varm, luftig og harmonisk mellemtone.


Prisen er kr. 24.995,- per stk.


 


Kilde: hififreaks.dk

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.