Forside Nyheder

Ny Archos-tablet konkurrerer på prisen


Til prisen på 199 dollars lader Archos 70b rent faktisk til at være et ganske fornuftigt køb.Archos 70b Internet Tablet kommer til at koste 199 dollars, hvilket tyder på dansk pris i omegnen af 1.400 kroner.


På udkig efter en Android-tablet, men gider du ikke skulle smide tre til fire kilo på disken, så kig i retning af franske Archos, der er på vej med en prisbillig, der blot kommer til at koste 199 dollars på det amerikanske marked.


Regnet om til danske kroner og med moms peger det i retningen af en dansk pris på omkring 1.400 kroner, og for de penge får du en 7-tommer skæm med 1024 x 600-pixel opløsning, en 1,2-gigahertz processor, 512 megabyte hukommelse og otte gigabyte lagerplads til musik, fotos og film.


Maskinen kører Android 3.2, hvilket er lidt skuffende taget i betragtning af, at vi netop har fået selskab af Android 4.0, men vi krydser fingre for at franskmændene allerede er i gang med at arbejde på en opdatering.


Archos 70b leverer en ren og uspoleret Google-oplevelse, giver adgang til Android Marked og over 300.00 apps, og maskinen kan udvides med MicroSD-kort, så du potentielt har 40 gigabyte at boltre dig på. Køber du et MicroHDMI-til-HDMI-kabel kan du også tilslutte maskinen til et flad-tv og få film og fotos ud i HD-format.


Archos 70b Internet Tablet lander på hylderne til januar, men til den tid er et væld af spændende tablets blevet præsenteret på CES 2012-messen i Las Vegas, hvorfor denne franske gadget hurtigt mister nyhedens interesse.

Annonce:
Forrige artikelFona i rødt
Næste artikelPioneer klar med den eneste ene
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.