Forside * Nyheder

Panasonic tænker stort … på Plasma.


Panasonic VT30 ved lanceringen på CES 2011 i Las Vegas


 


Panasonic satser stort på de nye plasma modeller.


Selvom Panasonic endnu ikke officielt har præsenteret deres nye plasma modeller, er der meget der tyder på, at de er ved at være klar.


Vi er nu mindre end en måned fra CES 2012 i Las Vegas, og der plejer Panasonic at præsentere deres nye TV modeller for hele verdenen.


Allerede nu ved vi at der kommer en afløser for VT30, og meget tyder på at Panasonic satser stort i deres populære plasma VT serie.


 


Ingen modeller under 50″


Det lader til at man fra næste version (og skal vi indtil vi bliver modbevist ikke bare kalde den VT40), kun kan få de populære plasmamodeller i 50? og opefter. Dette til trods for at Panasonic i november fortalte recordere.dk, at de nye modeller også kom i 42″.


Designet får også et stort løft. Og mon ikke vi skal forvente et tyndere og mere stilrent VT40.


 


VT30 er allerede udsolgt flere steder.


Allerede nu melder flere Panasonic forhandlere udsolgt af de gamle VT30 modeller, og det er vanskeligt at skaffe nye forsyninger.


Recordere.dk er på plads i Las Vegas, og glæder os til at præsenterer de nye modeller den 9. januar 2012. Følg med i vores CES 2012 tema. 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.