Forside * Nyheder

Samsung: Galaxy S og Tab får måske opdatering alligevel


Det ser ud til, at Galaxy S og Galaxy Tab måske bliver udstyret med Android 4.0 alligevel. Samsung vil prøve at få TouchWiz til bruge mindre hukommelse.


 Efter klagestorm vil Samsung alligevel prøve at finde ud af, hvordan Galaxy S og Galaxy Tab kan opdateres med Android 4.0.


I sidste uge kunne vi berette, at Samsung ikke ville udstyre Galaxy S og Galaxy Tab-produkterne med Android 4.0, også kendt som Ice Cream Sandwich.


Udmeldingen fra koreanerne lød, at de to maskiner simpelthen ikke var udstyret med nok hukommelse til at kunne håndtere Android 4.0 med Samsungs egen brugergrænseflade; TouchWiz. Nu laver Samsung så en 180 graders drejning og vil alligevel prøve det, der før var beskrevet som umuligt.


Det burde ikke have overrasket Samsung, at firmaet fik hug af brugere på foraer og diverse sociale medier, og mange på mange gadgetblogs blev firmaet udsat for heftig kritik. Det irriterede især mange, at en mobil som Samsung Nexus S kan opdateres med Android 4.0, netop fordi at den ikke kommer med TouchWiz.


Nu lyder udmeldingen fra Samsung, at selvom det er svært at få plads til det hele på den begrænsede mængde hukommelse, så vil firmaets udviklere alligevel forsøge at skabe en version af Android 4.0 med TouchWiz, der kan køre på Samsung Galaxy S og Galaxy Tab.


Det er dog endnu uvist hvornår opdateringerne i givet fald vil finde vej til brugerne.


Vi krydser fingre, og rapporterer nyt lige så snart vi hører noget.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.