Forside Nyheder

Sony Tablet får Android 4.0


Sony Tablet S bliver opdatere til Android 4.0, men det er endnu uvist hvornår den nye software ankommer.


 


Den japanske elektronikgigant har bekræftet, at firmaet Android-tablet bliver opdateret med Android 4.0 i det nye år.


Sony Ericsson (der snart bare blive til Sony) har allerede meddelt, at alle 2011-modeller af Xperia-mobilerne får en opdatering til Android 4.0, også kendt som Ice Cream Sandwich, og nu bekræfter Sony, at Tablet S-maskinen også får en omgang is-sandwich.


Meddelelsen kom på Sonys britiske brugerforum, men pt. er er der ikke mange detaljer, og Sony vil ikke gang fortælle, hvornår vi kan forvente at softwareopdateringen finder vej til brugernes maskiner.


En af årets mest populære Android-tablets, Samsung Galaxy Tab 10.1, får sin opdatering til Android 4.0 i løbet af første kvartal næste år, men det står endnu uklart om ældre maskiner som Samsung Galaxy Tab får en opdatering til den nyeste Android-version.


Vil du have en smagsprøve af Googles is-sandwich allerede nu, så smut ud og hive et eksemplar af Samsung Galaxy Nexus ned fra hylderne. Læs vores anmeldelse af mobilen her!

Annonce:
Forrige artikelNyt kommentarsystem
Næste artikelAndroid-tablet med “rigtig” HD-skærm
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.