Forside Nyheder

Stofa slipper WebTV fri


Stofa WebTV via en iPad


 


Stofa åbner buret og slipper WebTV fri. Se udvalgte af hjemmets TV-kanaler overalt i landet via computer, smartphone eller tablet.


Stofa åbner døren til buret og slipper WebTv fri. Med bredbånd fra Stofa kan man fra årsskiftet se tv på sin computer, Smartphone eller tablet hvor som helst i Danmark.


WebTV To Go kan ses uden for hjemmet og sender medlemmerne af de danske antenneforeninger helt frem på den teknologiske forkant i Europa.


“For vores kunder er WebTv omgående blevet en naturlig del af hverdagen. Eneste anke har været, at man kun kunne se WebTv så langt det trådløse netværk rakte inde i hjemmet. Den grænse bryder vi nu med WebTv To Go”, forklarer Michael


I første omgang vil ikke alle tv-kanaler være tilgængelige. En aftale med rettighedsorganisationen Copydan betyder, at ud over DR og en række nabolandskanaler, så er Canal 9, DK 4, Nick Jr. Og TV 5 Monde med i aftalen.  Med i hatten er også en række små kvalitetsfilm i HD fra Red Bull Media House.


En række tv-selskaber ønsker ikke endnu at lade deres tv-kanaler være inkluderet i WebTv To Go. Derfor vil tv-kanaler fra TV 2, Viasat (TV3) og fra SBS (Kanal 4 og Kanal 5) i første omgang ikke være at finde, når WebTv forlader hjemmet.


WebTv to go kræver, at antenneforeningen har indgået en ny aftale med Stofa.

Annonce:
Forrige artikelTog TV på DR HD flopper
Næste artikelMest læste i 2011
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.