Forside Baggrund

Udstilling: Hverdagselektronik gennem 100 år


 


Er der plads til oplevelserne i juledagene, så har Danmarks Tekniske Museum en udstilling om hjemmets elektronik igennem 100 år.


Danmarks Tekniske Museum i Helsinør har i anledning af museets 100 års jubilæum åbnet en ny udstilling. Under titlen “Hjem, kære hjem” bringes gæsterne får gæsterne et tilbageblik i hjemmets elektronik gennem 100 år.


Udstillingen fortæller historien om teknikkens indtog i danskernes hjemmeliv, og om hvordan en skov af tekniske produkter har ændret måden, vi arbejder, kommunikerer og underholder os på i hjemmet. Det er en rigtig familieudstilling, som vil vække minder hos de voksne og forundring hos børn og unge.  • Oplev hvordan tekniske hverdagsmirakler som støvsugeren, elkomfuret og den elektriske vaskemaskine har lettet os i hverdagen og givet os mere tid til at underholde os med andre tekniske hverdagsmirakler som radio, fjernsyn og computer.
  • Se sjove gamle reklamefilm, kommuniker med et levende spejl, ring med gamle telefoner og gå på opdagelse i i udstillingens i “topmoderne” køkken fra 1962.
  • Tag et hvil i 1960’er-stuen og se nytårskavalkade fra 1964 på stuens
    kabinet-fjernsyn – eller tag et slag PONG i teenagerummet som i de gode gamle 1980’ere.

Den nye udstilling er permanent. Læs mere om museet her!

Annonce:
Forrige artikelCES 2012: Ny kollektion af 3D-briller fra LG
Næste artikelCES 2012: LG viser nyt Smart TV
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.