Forside Nyheder

Arrangement: Anthem demo i Tape Connection 


Onsdag den 18. januar  kl. 18 kan du få en demonstration af Anthem surround-udstyr i Tape Connection.


Butikken i Aarhus får besøg af Allan fra Interceptor Audio, der vil demonstrere den eminente rumkorrektion der findes i Anthem’s produkter, og hvor god lydkvalitet der kan trækkes ud af såvel de integrerede MRX receivere, som for/effekt forstærkerne i Anthem’s program.


Anthem er en canadisk producent af AV udstyr, som har fået succes med raketfart med en serie af surround-receivere der udmærker sig ved at have fremragende lydkvalitet i surround og stereo, og ved at have markedets vel nok bedste rumkorrektion, ARC. ARC (Anthem Room Correction) adskiller sig markant fra de gængse systemer i prisklassen ved at være fuldt PC-baseret. Det indebærer at målingerne foretages ved at tilslutte mikrofonen til en PC, hvor alle beregninger foretages, og så uploades korrigeringen til receiveren til sidst. Denne fremgangsmåde er med til at give en langt mere effektiv korrigering.


Sammen med Anthem vil du kunne opleve et udvalg af Paradigm subwoofere, der udmærker sig ved at benytte samme rumkorrektions-system som Anthem receiverne, ARC. På subwooferne er installations-kittet ekstra tilbehør, så køber du en Paradigm subwoofer sammen med en Anthem receiver, betaler du kun for rumkorrektionen én gang.


Billedsiden ved denne demonstration vil blive håndteret af en Runco LS-1 1080P DLP-projektor på Lissau TrueColor tab-tension lærred.


Der er begrænset antal pladser, tilmelding kan foretages ved at sende en mail til [email protected]

Annonce:
Forrige artikelCES 2012: Første Nokia Lumia 900 billeder lækket.
Næste artikelCES 2012: Mere om LG’s nye teknologier til TV
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.